Magis Sebuah Fikiran (MSF)

Magis Sebuah Fikiran (MSF)Rahsia Kuasa Minda Yang Disembunyikan
Oleh Orang Sukses


Ilmu Kuasa Minda Yang Bakal Anda Pelajari Ini Mampu Mengaktifkan Sistem Magnet Rezeki & Mendorong diri untuk Sukses

Ya, dengan izin Allah, apabila kita menguasai ilmu ini, kita mampu menjemput limpahan rezeki dan menempa lebih banyak kekayaan dan kejayaan apabila menggunakannya dengan cara dan konsep yang betul.

 

Laman ini dimulakan dengan petikan sebuah hadis,

“Mula-mula sekali Makhluk yang dijadikan Allah adalah Akal.”
(Hadis dilaporkan oleh at-Tabrani Abi Umamah)

 

Seperti yang kita tahu, akal adalah perkara yang membezakan kita dengan haiwan. Pasti! Ia tersembunyi 1001 potensi yang luar biasa yang hanya akan diketahui oleh siapa yang mengupas tentang kehebatan di sebaliknya. Percaya atau tidak, sedar atau tidak sedar, dengan hanya menggunakan minda bawah sedar, idea kita mampu menjana begitu banyak keuntungan serta memacu diri ke arah kejayaan dalam masa yang singkat.


Mind Power is Bullshit!

Ya. Itulah hakikatnya. Kuasa Minda tidak bermakna tanpa ilmu dan cara yang betul tentang bagaimana ia bekerja. Pernah tak cuba mengamalkan kuasa minda tetapi tidak berhasil? Contoh, cuba untuk berfikiran positif tetapi tetap gagal mengaplikasikannya.

Sudah pelbagai cara yang dilakukan untuk tetap berfikiran positif tetapi hampa. Yang lebih malang, ia berakhir dengan kekecewaan dan tekanan. Sesungguhnya, Kuasa Minda hanya berhasil apabila kita tahu dengan jelas dan menguasai bagaimana ia mampu membantu kita untuk menjadi seorang yang positif, menambah nilai dalam hidup orang lain serta kita dapat menggunakannya untuk menyesatkan kita ke arah kejayaan dan kekayaan yang disayang Tuhan.
 

AWAS!!
Elak Diri Daripada Mengamalkan Amalan Khurafat
 

Nauzubillahi min zalik. Ya. Di kala ini, banyak program-program yang dianjurkan untuk kita menguasai ilmu Kuasa Minda. Yang dikhuaitiri, adalah apabila kita mengamalkannya, ia berkesan 100% seperti yang kita inginkan. Kita percaya bahawa teknik dalam ilmu Kuasa Minda itu adalah penyebab, kita dapat yang kita impikan. Lebih menakutkan, kita bergantung pada teknik itu tanpa bersandar pergantungan kepada Allah.

Astagfirullah al azim.

Sesungguhnya, tidak akan mampu sekecil zarah itu bergerak tanpa izin-Nya. Begitulah pentingnya kita mengetahui dan menyedarkan diri bahawa apa juga ilmu Kuasa Minda yang kita amalkan, sebab ia berkesan adalah dengan izin-Nya. Hanya dengan izin Allah, ilmu itu akan berkesan, BUKAN kerana teknik itu semata-mata.

Teknik dalam mengamalkan Kuasa Minda hanyalah sebagai ikhtiar untuk kita mendapatkan apa yang dihajati, selebihnya kita harus bertawakal kepada Allah. Hanya dengan itu, ia akan menjadi ilmu Kuasa Minda yang disayang Tuhan.


“MENARIK KUASA ISTIMEWA DALAM KEHIDUPAN ANDA DENGAN MENGUASAI ILMU MAGIS SEBUAH FIKIRAN!”
(Kejayaan, Kekayaan, Kebahagiaan, Kesihatan, Keharmonian dan Keberkatan)

 

RAHSIA ‘LUAR BIASA’ BAGI MERUBAH KEHIDUPAN ANDA

Fahami 'TRIK' Rahsia gerak kerja Tenaga Fikiran Anda Hari Ini!

 

BACA DAN FIKIRKAN!

Tahukah anda bahawa Apa yang berlaku pada diri anda sekarang adalah kerana diri anda sendiri! BUKAN NASIB semata-mata. Daripada tiap sangkaan baik dan buruk, daripada kata dan perbuatan yang saling berkait dan daripada KUASA FIKIRAN sehingga mencipta Kejayaan dan Kegagalan serta pelbagai perkara lainnya lagi dalam kehidupan.

Cuba lihat disekeliling anda, kehidupan dipenuhi dengan pelbagai ragam bukan? Mengapa manusia sering berbunuh-bunuhan, dengki dan melakukan perkara negatif lainnya lagi walau sudah DILARANG untuk TIDAK melakukannya!

Hakikatnya, kebanyakan kita tidak sedar segala yang berlaku ke atas diri kita sebenarnya kerana tindakan-tindakan ataupun sikap kita sendiri.

Setiap saat banyak perkara yang diwujudkan oleh Kuasa OTAK dan FIKIRAN manusia. Ianya Wujud tanpa manusia itu sendiri menyedarinya! Kecuali mereka yang memikirkannya dan bertindak untuk menguasai diri sendiri terutama Kuasa Hebat yang telah dikurniakan kepada kita sejak dilahirkan lagi.

ANDA PERLU TAHU! Apabila anda boleh mengawal Minda, anda boleh mendapatkan apa sahaja yang anda inginkan. Ini kerana, Minda anda mempunyai segala kawalan ke atas Emosi, Sikap dan seterusnya mengeluarkan Hasil ataupun Nasib yang anda alami.

 

MENGAPA BEGITU?

Oleh itu, saya ingin membawa anda menyelami Dunia Magis Sebuah Fikiran

 

Apa yang telah lahir ke Dunia Nyata ini telah dilahirkan terlebih dahulu dalam Dunia Minda!

 

TETAPI! Berapa ramai yang berjaya menguasainya? Berapa ramai yang Faham akan Kehebatannya? Ada sesiapa yang MERAGUI bahawa OTAK dan FIKIRAN manusia ini dapat membezakan dirinya daripada Makhluk lain yang tidak dapat membuat pilihan untuk kehidupannya sendiri, dapat membezakan antara Baik atau Buruk, Berjaya atau pun Gagal belaka!

Sila tandakan YA jika benar anda memerlukan apa yang saya kemukakan dibawah ini:

Mahu kehidupan yang jauh lebih baik daripada sebelumnya!YA
Nak kaya dan berjaya tanpa merugikan Waktu dan Sisa hidup yang ada!YA
Nak tahu Cara untuk  mengubah kehidupan saya mulai saat ini!YA

Alhamdulillah, jika anda memang menjawap YA untuk pernyataan diatas. Sebelum saya minta anda untuk memberikan jawapannya saya sudah pun tahu Hakikat jawapan dalam diri anda walaupun anda menyatakan TIDAK kepada pernyataan tersebut. Jika anda benar-benar ingin mengubah kehidupan dan tahu akan RAHSIA penting sebagai;


MASTER KEPADA DIRI ANDA!
Teruskan membaca,

ikuti apa yang saya sarankan, kerana ia sangat Penting dan mungkin satu-satunya Peluang pada Hari ini memang milik anda!! Insya Allah..

 

“MINDA ADALAH CIPTAAN YANG BESAR DALAM KEJADIAN MANUSIA. TANPA MINDA, MANUSIA ITU HANYA SETARAF HAIWAN TANPA DAPAT MEMILIH KEHIDUPANNYA SENDIRI.”

 

DILARANG UNTUK MENGGUNAKAN KUASA MAGIS INI JIKA:

# Ingin terus menenggelamkan diri kepada Dunia Negatif tanpa sedar.
Ingin terus mencipta kegagalan dalam Kehidupan untuk setiap Hari.
# Minat mencipta dan menarik pelbagai masalah kepada diri sendiri.
# Tidak mahu mengubah kehidupan menjadi lebih baik daripada sebelumnya.

 

JADI? ANDA TERPAKSA GUNA!

Kerana Kuasa ini sentiasa bekerja selagi anda masih Hidup. Sebenarnya, tanpa anda sendiri sedari, yang MENARIK perkara negatif / perkara yang merugikan terhadap diri sendiri berpunca daripada cara fikir anda sendiri, bukan disebabkan Orang lain semata. Anda sebenarnya MAMPU MENARIK perkara Positif mahupun Negatif datang kepada diri anda!

 

Hal ini berlaku  TANPA ANDA sendiri  SEDARI!

Anda perlu Tahu RAHSIAnya sebelum anda tidak lagi berkesempatan memperolehi Ilmu ini kelak.

 


 

MANFAAT MAGIS SEBUAH FIKIRAN

MEMBONGKAR POTENSI TAHAP KESEDARAN MINDA MANUSIA
BAGAIMANA MENARIK PERKARA POSITIF
BAGAIMANA MENDAPATKAN APA YANG DIKEHENDAKI DENGAN BETUL
SENI MEMPROGRAMKAN MINDA
MEMPELAJARI DAN MENGUASAI TEKNIK KUASA MINDA BAWAH SEDAR
JURUS BERKESAN DAN PREMIUM
PEROLEH AUDIO HIPNOSIS UNTUK BANTU PROGRAM DIRI DENGAN BETUL
TERAPI BAGAIMANA MENCIPTA 'IBU DUIT' ATAU DAYA PENARIK WANG
TIPS TENTANG MINDA BAWAH SEDAR
HUKUM TARIKAN KUASA MINDA BAWAH SEDAR L.O.S.A
CARA MENAJAMKAN FOKUS DAN MELETAKKAN DIRI PADA KEADAAN HIPNOSIS
MENGGUNAKAN SKRIP ATAU SARANAN BERPENGARUH
MEMBINA AURA DIRI DAN PROGRAM DIRI DENGAN LEBIH BAIK
MENGENALI & BELAJAR CARA MENGAKTIFKAN BAWAH SEDAR

 

JIKA SEBUAH KOMPUTER MEMERLUKAN SEORANG PAKAR PROGRAMMING BAGI MENGATUR SISTEM DALAMANNYA BEGITU JUGA DENGAN MANUSIA, KITA MEMERLUKAN KEPAKARAN DALAM MEMPROGRAM DIRI DAN MINDA KITA.

 

INILAH RAHSIA ORANG BERJAYA!

CARA TERMUDAH UNTUK ANDA PROGRAMKAN MINDA ANDA DENGAN LEBIH BERKESAN TANPA PERLU BERHABIS WANG!
 


HANYA DENGAN MENGGUNAKAN KAEDAH ATAU TEKNIK YANG TELAH DIBERIKAN DALAM PANDUAN KHAS INI

 

Bukan itu sahaja! Saya berikan Pelbagai Rahsia bagaimana membina Kekayaan dan Kejayaan dalam kehidupan. Dengan syarat, MESTI menggunakan SISTEM dan TEKNIK yang diberikan dengan sebaiknya!Peringatan! Jangan Beli Panduan ‘Magis Sebuah Fikiran’ ini sekiranya Anda tidak bersedia untuk mengubah diri anda. Buka Fikiran anda untuk mengenal diri anda dan sekaligus merubah keadaan sekarang menjadi lebih baik daripada sebelumnya!


MAGIS SEBUAH FIKIRAN

 

Harga Sebenar RM197

Hari ini cuma RM70


E-Book ini dalam format PDF

Berikut adalah FILE yang akan Anda terima:
Perhatian! Sila lengkapkan borang di bawah.

Ruangan yang wajib diisi

BUTIRAN PEMBELIAN

Produk Kuantiti Harga (RM)
Magis Sebuah Fikiran
4993
JUMLAH

Kupon Diskaun

Masukkan kod kupon di bawah (jika ada) dan tuntut!

JUMLAH KESELURUHAN (RM)
Caj Pengendalian (RM)